tiistai 16. kesäkuuta 2015

SM 2015

Ne on taas ohi. Olipa vain huippukivaa, vaikka tuloksellisesti ei tällä kertaa päästy ihan parhaimpaan.

Raikulle joukkueradalta lauantaina ekan riman tiputus. Rata oli todella kiva juosta ja yhteistyö tuntui hyvälle. Puomilla oli ylösnousussa haparointia, taisi tassu lipsahtaa yli laidan. Jätin keinulle pojan yksin suorittamaan, mikä luultavasti näkyi puomiepisodin jälkeen melko hitaana suorituksena. Olin kuitenkin tyytyväinen rataan ja sunnuntaita jäätiin odottelemaan innolla. Joukkueella oli alla tässä vaiheessa yksi nopea nolla, hyl ja 5, joten meidän epäonnistuminen ei vaikuttanut ihan hirveän merkittävästi lopputulokseen.


Sunnuntaipäivä valkeni oikein kivalla auringonpaisteella. Medien hyppäri oli Jan-Egilin käsialaa. Alkuun se vaikutti oikein kivalle, mutta totuus valkeni kyllä.. Sai tehdä töitä kovasti ja koko ajan täytyi olla kartalla viemässä koiraa oikealle esteelle ja oikein päin. Rata oli melkoista takaakiertoa eikä vauhti kasvanut missään vaiheessa juoksukisaksi.

Raikun kanssa tehtiin todella sujuvaa rataa loppumetreille saakka. Kolmanneksi viimeisellä esteellä, pakkovalssissa hukkasin jotenkin kartan ja askelmerkit ja se suoritettiin täysin munkilla oikein. Seuraava päällejuoksu epäonnistui rytmityksen suhteen ja se kostautui sitten viimeisellä hypyllä. Raiku ohjautui ohi. :( Siihen karahti meidän hyvä nolla jolla oltaisiin ajan puolestakin oltu ihan kympin sakissa.. Tämä on agilityä. Ei tilaa finaaliradalle.


Ada mummeli pääsi kanssa radalle ja sen kanssa tein muutaman erilaisen ohjaussuunnitelman verrattuna Raikuun. Rata ei sujunut ilman suunnitelmien muutoksia ja asiat alkoivat kertautumaan. Noin puolessa välissä rataa liukastuin ja kaaduin. Adan olin juuri saanut lähetettyä putkeen ja ylös pääsin juuri niin nopeasti kuin oli tarvis. Tästä tapauksesta jäi ehkä päälle pienoinen kiireen tuntu, joka kostautui sitten lopussa hätäilynä. Adalle pari kieltoa hätäisen päällejuoksun seurauksena. Mutta olipa ihana nähdä Adassa vielä se arvokisojen aiheuttama palo. :) Se niin nautti ja meillä oli kuitenkin oikein kivaa yhdessä. <3 Nämä saattoi olla meidän viimeiset yhteiset arvokisat.. Adan radasta ei valitettavasti ole vielä minulla videota..

Pitää vähän onnitella tässä, kun mitaleitakin tuli ihan lähisukulaisille. Iida ja Hunni alias Rimman iskä voitti minien Suomenmestaruuden. Onnea paljon! Rimmalla on isot saappaat täytettävänä. Raikun puolisisko Stella ohjaajansa kanssa saivat mediluokassa pronssia. Onnea heillekin! :)

Näin alkoi minun kesäloma, jota riittääkin sitten seuraavat neljä viikkoa! :) Tiedossa on rentoilua, vähän kisoja, yhdet häät ja toivottavasti lämpimämpien säiden myötä esim veneilyä ja rantaelämää. Rimman pentutokokin jatkuu. Neiti nötterö on osoittanut olevansa oikein pätevä pieni koirantaimi.


lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kesä On täällä!

.. Ainakin kalenterin päivämäärää katsottaessa on kesä. :) Se, onko kesä myös nenän ulos laittaessa, onkin sitten toinen juttu. Auringon paistaessa siltä ainakin tuntuu, vaikkei hirvittävän lämpimistä päivistä ole vielä päästykään nauttimaan.

Kouluvuosi on paketissa ja kaikki kurssit sain suoritettua. Ja vielä tosi hyvin! :) Nelosia ja vitosia vetelin kursseista!! Näin on ensimmäiset 60 op kasattuna. Nyt olenkin siirtynyt taas tuttuun työhön apteekkiin farmaseutiksi. Kesä kuluu siellä, mutta onneksi SM-kisoista pääsee jo aloittamaan lähes 4 vk ansaitun palkallisen loman. Ei käy liian rankaksi heti alkuun. :D

SM-kisat siis lähestyvät, samoin karsinnat. Todella hyvillä mielin suunnataan sinne. Raikun kanssa parannettiin yhteistyötä kesää kohti huimaa vauhtia. Taukokuussa kisattiin lähes joka viikonloppu ja lopulta nollaprosentti lähenteli jo 100 %. Aika huimaa talven takkuiluun nähden. Mutta kyllä se niin vaan oli, että kisaamalla ja oman pään saamisella siihen oikeaan kuntoon oli se suurin merkitys. Nyt puristetaan nämä arvokisat alta pois ja Heinäkuu otetaan sitten loman kannalta.

Adankin ilmoitin vielä SM-yksilöihin. Sen kanssa ei kisattu melkein puoleen vuoteen ja sitten ensimmäisissä kisoissaan se sitten nappasi viimeisen puuttuvan nollansa. Ja vieläpä voiton kera. <3

Rimma neiti on tullut jo 6 kk ikään. Tukkajumalaksi häntä voi kutsua. :D Karvan kasvattaminen on erittäin hyvässä vauhdissa. Mittaaminen on hankalaa.. Välillä saan siitä karvan verran yli 33 cm ja kohta taas melkein 34 cm. :o Edelleen todella hilkulla mennään jääkö minin mittoihin vai kasvaako mediksi.. Paino on pysynyt jonkin aikaa 5,2 kg.
Rimma on aloittanut Ponderalla pentutokon ja osoittanut oikein hienoa edistymistä. Perusasentoa, kontaktia ja seuraamisen alkeita on tehty häiriöllisessä ympäristössä ja ne on onnistuneet hienosti. Rauhoittuminen odottamaan taitaa olla se haastavin osuus. :D