tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sertiä Pukkasi :)

Viikko sitten omissa, Hukka-Putken kisoissa kilpailivat sekä Ada että Raiku. Molemmat kolme starttia. Tuloskunnossa on vielä hiomista, molemmille yhdet nollat. Adalle hyppärin kolmas sija, Raikulle keskimmäisen Agilityradan voitto. Eli valiokello napsahti käyntiin. :) Nyt alkoi jo Raikunkin meno tuntua siltä, kuin kisoissa pitääkin. Olin erittäin tyytyväinen herran tekemiseen. Tästä se lähtee, nyt ei vaan saa olla liian pitkiä kisataukoja niin saadan kasvatettua tätä kilpailurutiinia tosissaan.



Alla video:

Raiku, eka nollavoitto kolmosissa

Adalla tuntui olevan lieviä käynnistymisvaikeuksia. Ei oikein meinattu päästä samalle aaltopituudelle ja keskittyminenkin oli vähän puolitiessä.. Kahdella radalla oli pujottelu melko hankalasti, eka pujoteltiin ihan päin pussia ja sitten päin seinää. Molemmilla lopetti pujottelun kesken :/. Eli tässä treenireikä :D Ada on aina ollut melko huono pujottelija tyhjään tai seinään päin, ja nyt on käynyt niin etten ole muistanut tätä heikkoutta harjoittaa tarpeeksi. Adakin kaivetaan nyt naftaliinista ja viritellään kisakalenteria vähän tiukemmaksi. Kyllä se tästä.

Norjan maalta kolahti eilen mieluinen kirje. Adan valioituminen Norjan Agilityvalioksi on vahvistettu Norjassa. Nyt pitää vielä hakea vahvistus Suomen kennelliitolta, jotta saadaan Putesta virallisesti Turskamaan valio <3

Viime sunnuntaina treenattiin Raikun kanssa Savikon opissa. Päällimmäisenä mieleen koulutuksesta jäi, että ei taas tahdottu osata mitään :D Hyviä vinkkejä kyllä tuli ja muistutuksia itsellenikin asioihin, jotka tiedostan. Mm. pakkovalsseissa pitää uskaltaa liikkua rohkeammin, persjättö on loppupeleissä aika hankala saada onnistumaan linjauksineen, meidän päällejuoksut eivät vieläkään ole ihan kunnossa.... Huooooh. No, onpas taas treeniaiheita tässäkin lisää ;).

Mut nyt olen lomalla ja on niin ihanaa, kun saa nukkua ja elää ihan ilman minkäänlaisia aikatauluja tämä viikko. Niin parasta! Eilen hoidettiin Ellin hammasasiat kuntoon. Eläinlääkärireissulle jäi hammaskivet ja pari ala-etuhammasta, jotka olivat ientulehduksen seurauksena alkaneet heilua. Tätä asiaa olin jahkaillut pitkään, mutta onneksi saatiin se nyt hoidettua. Eniten jännitti kuin vanhempi koira pärjää rauhoituksen, mutta hyvinhän tuo meni. Nyt kelpaa hymyillä!

Ihanaa kevään odotusta kaikille!