tiistai 18. joulukuuta 2012

JOulu on pian täällä!

Ihanaa, viisi päivää rentoutumista, löhöämistä, syömistä, ulkoilua, perheen parissa oleilua. Odotan innolla!

Seura järjesti hauskat pikku joulu epikset ja Ellikin pääsi starttaamaan mölliluokkaan. Rimat oli riittävän matalalla, siksi möllit ;) Alla hieman videota. ALku lähtee vanhaan kunnon Elli tyyliin persausta hilaamalla. Eka käännös on pitkä kun en muistanut kuin voimakkaasti mummoa tarvii kääntää verrattuna noihin medi yksilöihin. :) Mutta hienosti meni nollilla vaikka loppua kohti tahti vähän hyytyi. :) Mutta kuinka onnellinen pieni koira olikaan <3

http://youtu.be/q4jqP_Q6wHM

Täällä me odotellaan Joulua. Alku vuodesta on vielä jonkin aikaa kisataukoa, mutta Helmikuun aikana käynnistellään koneistoa uudelleen. Raikun kanssa on sillä aikaa tavoitteena :

- vahvistaa puomia itsenäiseksi
- opettaa kontakti - putki erottelut
- treenata päällejuoksut kuntoon ;)

Näin. Siinäpä sitä ohjelmaa riittääkin.

Toivottavasti tuleva talvi on vähemmän luminen ja kylmä kuin edelliset. En kaipaa 30 asteen pakkasia. Enkä sitä, että saa joka aamu kaivaa auton lumihangesta. Nyt on hyvä määrä lunta ja pakkastakin "vaan" 15 astetta. Tää on maksimi. :)

Ihanaa Joulun odotusta kaikille!

tiistai 4. joulukuuta 2012

Acetukset

Raiku oli ilmoitettu sunnuntaille ACE:n kisoihin kolmeen starttiin. Agi-hyppy-agi.

Sää muuttui kamalaksi lumimyräkäksi, oli kylmää ja märkää. Yäk! Mutta onneksi halli oli mukavan valoisa ja lämmin. :)

Tavoitteet meillä eivät olleet tuloksellisia vaan lähdimme hankkimaan lisää kisakokemusta ja ehjiä kokonaisuuksia.

Marja Lahikainen oli loihtinut mielenkiintoiset rataprofiilit, joissa kylläkin tuli esille meidän heikkoiudet.. Hehheh! Päällejuoksut ja kontakti- putki erottelut olisi syytä jo pikkuhiljaa laittaa kuntoon. ;)

Ekalla agiradalla meille koitui kohtaloksi juurikin päällejuoksu ja sitten sössittiin kepeillä aikamme. JOtenkin pojalla meni rytmi sekaisin ja lopetti ekalla kerralla kesken. Sitten rupesikin ennakoimaan loppua ja ampui ulos kepeiltä ehkä.. Vielä kaksi kertaa. Noo, tulokseksi lopulta jotain vaille 40 vp. :D Ehkä ennätykseni ever!

Toka rata oli hyppis ja siitä onnistuttiin vääntämään jonkin moinen nolla! Jee eka kolmosissa kuitenkin! Muuten liikuttiin suht sujuvasti koko rata, mutta puolen välin jälkeen tapahtui hetkellinen totaali jäätyminen. Päällejuoksu (jälleen) tuntui venyvän ja luulin Raikun jo menneen ohi, kun se vielä kuitenkin päätti hypätä! Riemun kiljahdus, kädet pystyyn ja seis. Ja siitä sitten eikun menoksi uudelleen :D Sijoitus oli viides.

Vikalla radalla sitten ihan ok meininki kunnes lopulta Hyl putken viedessä voiton puomista.

Että näitä mm meillä sitten jatkossa harjuutellaan. Urakalla!
Raiku tarvitsee tekniikkatreenin lisäksi vielä paljon kisatreeniä vieraissa paikoissa. Se on (ja ollaan yhdessä) vielä aikas tavalla kujalla välillä. Treenien ja oman hallin rentous on vielä jossain syvällä. Mutta kyllä se siitä varmasti kunhan päästään vauhtiin.

-Anna

..... päivitinpäs! Lyhyesti mutta kuitenkin! :)

Loppuun vielä muistelopläjäys. Elli Agirodussa jokunen vuosi sitten .. -09?

kuva: Jenna Caloander